Încărcare...
Te afli aici:  Prima pagină  >  Studii de caz  >  Analize și sugestii  >  Pagina de mai jos...

Despre noile indicatoare – cele negre cu o săgeată verde spre dreapta

Scris, tradus sau adaptat de la 26 martie 2012 și nu are nici un comentariu

Ca și idee îmi pare bună din următoarele două motive:

1. E ceva nou pentru Chișinău și ignoranții au să învețe ce semnificație au (spre deosebire de semafoarele intermitente, care pentru mulți șoferi însemnau că au toată prioritatea din lume și să meargă cât mai repede ca să nu se stingă verdele – de unde și un număr mai mare de accidente din cauza acestora). Plăcuțele astea or stârni întrebări de genul “Da asta ce-i?!”.

2. Costuri mici – costurile unei astfel de plăcuțe sunt semnificativ mai mici decât a unui semafor (atât costul de achiziție, cât și cel de întreținere).

Sigur că până la ce a făcut Lebedev pentru Istambul, mai avem nițel, însă e mai bine decât deloc (mie personal îmi economisește pe zi vre-o 5-10 minute).

Îmi pare rău că nu am venit cu această sugestie (vezi poza) mai devreme (nu știam cum o sa arate respectivele plăcuțe), însă pe viitor propun ca instituțiile publice să apeleze cât mai des la societate și să conlucreze. Tot ce ține de design – ne putem cel puțin da cu părerea și veni în ajutor când este cazul.

Mulțumesc Unimedia portal de ştiri pentru poză.

Despre cine a scris sau tradus și adaptat acest articol

avatar

Fondator și Art Director @ RT Design Studio

De 10 ani "in the business". A dezvoltat, conceput și realizat mii de designuri, interfețe grafice și pagini web. Este fondatorul companiei RT Design Studio, care se ocupă și cu studiul, consultanța și realizarea de User Interface. Contribuie la dezvoltarea UX.MD scriind analize și studii de caz. Plus implică echipa RT Design Studio în dezvoltarea platformei tehnice și interfeței grafice a acestei pagini web.

Citește în continuare...

rt-contacts-android

Sugestii de îmbunătățire pentru interfața aplicației Contacte a telefonului Samsung Galaxy S3

Citește →