Încărcare...
Te afli aici:  Prima pagină  >  Despre UX.MD

Despre UX.MD

Definiţie

ISO 9241-210 defineşte UX (User eXperience) ca “percepţia şi reacţiile unei persoane care rezultă în urma folosirii sau anticipării folosirii unui produs, sistem sau serviciu”. UX este un domeniu subiectiv.

Ne propunem să analizăm paginile web din zona .md după mai multe criterii. Apoi, dacă considerăm de cuviinţă, venim cu sugestii sau chiar cu soluţii. Scriem şi traducem articole pe teme importante pentru creatorii de pagini web.

Venim cu studii de caz, critici constructive, păreri şi soluţii. Abordăm subiecte interesante din domeniile User eXperienceUser Interface şi Usability.

UX.md este un proiect conceput, realizat şi întreţinut de noi, pentru că:

  • vrem o experienţă mai plăcută pe paginile web din zona .md
  • ne place să împărtăşim experienţa noastră
  • dedicăm mult timp studierii a tot ce înseamnă arhitectura informaţiei, uzabilitate, comunicarea efectivă prin intermediul paginilor web şi nu în ultimul rând design în cele mai multe tradiţii
  • vrem să ştii că ştim
  • într-un final sperăm să lucrăm cu tine când o să ai nevoie de o pagină web

Te-am supărat?

Nu am avut această intenţie şi ne cerem scuze dacă am făcut-o. Ţine cont de faptul că studiile de caz conţin păreri subiective. Însă vezi partea bună: acum îţi este mai clar la ce ai de lucru. Mai bucură-te că nu ai plătit bani pentru o consultanţă de acest gen, căci asemenea lucruri costă.
Aşteptăm criticile, sugestiile şi opiniile tale la mail @ ux.md.

Ce ai tu din asta?

Înveţi. Vezi părerea noastră.