Încărcare...
Te afli aici:  Prima pagină  >  Digest  >  Amuzante  >  Pagina de mai jos...

Sunt designer! Și…

Scris, tradus sau adaptat de la 13 aprilie 2012 și are 3 comentarii

Din categoria trist dar adevărat, haz de necaz și de plâns râs.

Sunt designer. Da, tocmai din cauza mea n-ai clienți, ți-au scăzut vânzările, e prost anotimpul, sunt ambuteiaje, cursul valutar e rău și economia țării este la nivelul la care este.

Sunt designer. Privesc la orice culoare și îți spun deodată care e codul ei CMYK. Sau RGB.
Sunt designer și înțeleg că culegerea de text și fotografii pe care mi-ai trimis-o în format Word – este macheta finală a bucletului și pentru serviciile mele nici nu te gândești să plătești.
Sunt designer și voi aplauda cu mult entuziasm ideile tale, pe care ți le-am sugerat încă de la început, după care… ți-au “apărut în minte” într-un mod miraculos.
Sunt designer și îmi place să întârzii la întâlniri cu o oră și jumătate. Pentru ca mai apoi să aștept încă o oră clientul.
Sunt designer și chiar dacă v-a plăcut prima variantă propusă de design, eu o să mai fac câteva. Așa, pur și simplu. Să fie.
Sunt designer și iubesc enorm să îndeplinesc lucrări care au data limită “ieri”.
Sunt designer. Desigur că greșelile nu erau când ai aprobat macheta finală pentru tipar. Eu după aceasta, în mod premeditat, cu cele mai rele intenții de designer, am schimbat textul, culorile și am mai adăugat câteva greșeli.
Sunt designer. Îmi place să ma joc cu garniturile de text, să adaug culori mai glamuroase, să fac negrul cu un ton mai închis, să rotunjesc colțurile unui triunghi cu patru laturi, să mut zeci de elemente grafice dintr-o parte în alta și neapărat să editez imaginile din Word.
Sunt designer. Lucrez 38 de ore pe zi, 12 zile pe săptămână și 50 de zile pe lună. Nu știu ce înseamnă weekend.
Sunt designer. Lucrul meu este să scuip în pod, să mă îmbrac modern și să fac o față importantă la întâlniri.
Sunt designer. Și sunt un nimeni, din cauză că contabilei tale și paznicului nu le-au plăcut ideia mea. Este de o mare valoare și respect părerea și mai ales profesionalismul lor în domeniul design.
Sunt designer și am să înțeleg tot ce n-a înțeles project managerul, clientul, secretara lui și câinele lui. Și am să fac așa ca să înțeleagă și ei ce n-au înțeles.
Sunt designer și dacă ai nevoie de totul făcut de două ori mai repede, atunci eu voi lucra de două ori mai ieftin.

Sunt designer și desigur că am să instalez fiului clientului toate aplicațiile în care lucrez și am să îi arăt cum să lucreze și el și care e tot procesul. Asta o să dureze doar 10, maxim 15 minute. O cafea? Cu zahăr, frișcă?

Sunt designer și dacă vreți să fiți găsit pe Google adresați-vă la mine.
Sunt designer și înțeleg perfect criteriile de calitate ca “mai creativ”, “să le placă la toți”, “să nu fie ca la toți”, “cumva mai original”, “să dea senzația de confort”. Cunosc foarte bine mărimea la “un pic”, “încă puțin”, “o țâră”, “oleacă” în milimetri și pixeli.
Sunt designer și chiar dacă n-o să formulezi sarcina proiectului, eu o să mă uit în ochii tăi și am să îți citesc gândurile.
Sunt designer și îmi place foarte mult când sunt plătit “cum vă este mai comod dumneavoastră”, dar mi se cere “Urgent!!!” și “trebuia să fie gata ieri”.
Sunt designer. Învață Hot Key-urile în Photoshop și ai să fii și tu designer.
Sunt designer. Sigur că pot să amplasez într-o machetă cu mărimea 1/4 din A4 5 poze și un articol. Și să fac totul mai mare.
Sunt designer și cu cea mai mare plăcere am să corectez toate greșelile ortografice din conținutul machetei, scris de copywriter.

Sunt designer și de text pentru machetă nu am nevoie – am să îl compun eu pe tot.

Sunt designer și îți pot face așa un logo, încât compania ta o să fie la fel de vestită ca Coca Cola!

Tradus de pe adme.ru

Despre cine a scris sau tradus și adaptat acest articol

avatar

Fondator și Art Director @ RT Design Studio

De 10 ani "in the business". A dezvoltat, conceput și realizat mii de designuri, interfețe grafice și pagini web. Este fondatorul companiei RT Design Studio, care se ocupă și cu studiul, consultanța și realizarea de User Interface. Contribuie la dezvoltarea UX.MD scriind analize și studii de caz. Plus implică echipa RT Design Studio în dezvoltarea platformei tehnice și interfeței grafice a acestei pagini web.

  • adri@n

    nu-s denisgner, dar mi-a placut articolul :) . Ii bun ;)

  • Mihai

    Sunt designer, si mi-a placut foarte tare articolul.

  • Viorel

    sant programist si de aia sant si designer :)

Citește în continuare...

md-domain-logo

Logo pentru .MD

Citește →